Friday, January 13, 2012

Testing 1 2 3

Nak try post entry guna tab.

Kah kah kah.


Published with Blogger-droid v2.0.3

Thursday, January 12, 2012

Wedding : Video Nikah


Berkat doa anda yang membaca review saya semalam
maka terhasil la entry baru untuk hari ini.
kah kah kah. (bajet ramai la doakan tuk ko ye)
*abaikan monolog dalaman pompuan ini*



So, saya sertakan video nikah saya yang juga telah diedit oleh Adik Kesayangan.


Saya tidak mampu untuk hire OV jadi pakai camera sendiri je la.
Tapi...saya sangat puas hati dengan hasilnya.


Jom layans
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



video







p/s : setiap kali tengok video ni mesti senyum sorang2.





Wednesday, January 11, 2012

Wedding Review : The Hantaran's




Maafkan saya sebab lama giler tak update blog.
Mereka yang kawen lepas saya da lama start review tapi aku baru terhegeh-hegeh nak review.
Takpe la labu...
Ok, Today nak review pasal hantaran.(tengok tajuk pun orang tau ko nak review hantaran la minah!)
*Abaikan monolog dalaman orang yang lambat review ni*

Sebelum terlupa saya nak ucapkan terima kasih kepada BFF saya sebab sudi review majlis saya.



Sambung balik review hantaran.

Dari Pihak Suami ( 5 Dulang Saje)




Gambar telah diedit dengan kasih sayang oleh Adik Kesayangan.




Dari Pihak Isteri ( 7 Dulang )



Gambar juga telah diedit dengan kasih sayang oleh Adik Kesayangan.


Hantaran saya simple je. Takde la guna fresh flower bagai sebab saya nak save budget.
Hantaran juga telah digubah oleh  Adik Kesayangan
Terima Kasih Adik Kesayangan!



Tu je la kot untuk hari ni. Lain hari kite bertemu lagi k. Tata Titi Tutu.




Nota kecik : Doakan saya rajin  untuk review benda lain pulak ye.