Monday, March 05, 2012

Sepanjang 3 bulan.






Pejam celik pejam celik
Da 3 bulan da kawen.
 Perasaan? Of coz la happy.
Anak? Belum ada rezeki lagi.





Aku nak list down perubahan yang aku alami sepanjang 3 bulan ini.


  • Berat badan - Naik bagai di pam pam.
  • Selera makan - Kalau da badan ko gemuk tentu la selera ko ada kan? 
  • Skill masak - Bertambah baik (Incik suami selalu puji) *wink2*
  • Duti weekend - Kalau takde kenduri, keja wajib adalah mengemas rumah etc2.
  • Jiran sebelah rumah - Kalau da nama duk flat jiran anda amatlah peramah sampai da masak ke belum pun dia tanya tau!
  • Sosial life - Makin kurang. Jarang da kuar ngan kawan. Banyak habiskan masa dengan incik suami.
  • Household Expenses - So far so gooooood.






Nota kecik : Tak suka bila incik suami keja malam sebab aku kena tido sorang2. *nanges*

5 comments:

Ct_hAjAr said...

alhamdulillah...bahagianye dia.

~ NANA ~ said...

majoriti org lps kawen mesti badan naik sket...senang hati la katakan...hehe

Ezza Z said...

Hajar:Amin.
Nana:Tapi i naik banyak sangat.

miszatie said...

alhamdulillah tu tanda org bahagia la yunk!!..

keep in touch k!!

http://miszatie.blogspot.com/

iedchan said...

berat badan nek tu mmg kompom ada..heheh same la kite. sebab heppy kan..mkn pun nak byk..

i folo u k..:P