Thursday, September 20, 2012

Check Up 29 Weeks.


Assalam Mommy 2 be,Mommies & Readers.


Time flies so fast tetiba sudah 29 weeks. So,here are the result for this time check up.



  • Berat : 76.3kg
  • HB : Nil
  • Tinggi Rahim : 29/30
  • Tekanan Darah : 103/77
  • Cucuk kancing gigi 2nd dose.
  • Pukul 9.30 pagi da settle sebab tak ramai orang.

Sudah 29 minggu tapi umie masih tak tahu jantina baby dalam perut. Papa nak suprise katanya tak mahu scan tapi hati umie meronta-ronta nak tau jantina baby.

Baju anak umie baru ada 4 pasang nak kena beli lagi ni. Papa jom p sogo this weekend. =)

Masa bila sesuai untuk mendobi baju baby ye mommies?





4 comments:

puan.mila said...

mila dh tahu gender baby tp nak confirm kan smula dgn doc next month chckup..hopefully btol la apa y doc btau smlm :)

Ryn said...

wah....tk care...myb 32 weeks dh boleh kot doby mendobi ni...hehehe

nur said...

dis weekend ada baby sale kat sogo..hehe..ha nak tnye gak ble mse sesuai untuk dobi bju baby ni?

Ezza Z said...

Mila:kalau da confirm nnt btau gender baby k.

Ryn:Tq ryn.u pon take care tau.tu la kalau dobi lambat2 nnt takut tak larat plak.

Nur:A'ah ada baby sale kat sogo dis wiken.jom serbu mana tau leh jumpa nur kat sana.