Thursday, October 04, 2012

Check Up 31 Weeks.




Assalam Mommy 2 be,Mommies & Readers.


Semalam adalah hari untuk check up baby.Sampai klinik pukul 8 orang da ramai giler.Letih gak la pinggang ni menunggu untuk check up.Blerrgh..Ini hasil check up untuk this week.



  • Berat : 77.4kg 
  • HB : 11.5
  • Tinggi Rahim : 31/32cm
  • Tekanan Darah : 120/84
  • Kedudukan Janin : Ceph
  • Kaki Bengkak : Nil
  • Jantung Baby : 153


So far everything was ok but lately kerap sakit bahagian bawah belah kanan.Bila tanya kat nurse,nurse cakap normal.Hope everything just fine.

Nenek da tolong dobikan baju baby.Cuma tinggal nak kemas masuk beg je.Terima kasih ye nenek baby.Sayang ketat-ketat.

Next week da 8 bulan.Nerveos plak rasa sebab masa semakin hampir untuk berjihad.Harap semua urusan dipermudahkan oleh Allah s.w.t. Aminnn.

4 comments:

Ryn said...

semoga semua selamat....:)
baiknye nenek baby...tlg doby baju lagi...hehehe

puan.mila said...

wah dh xlama tu, moga semuanya selamat ye..rajin nye nenek tolong dobikan bju cucu..mila nti nak kerah asben jek tlong basuh kan..hehe..

nur said...

wah..nak suro opah baby tlg dobikan baju jugak lah! hahaha

Ezza Z said...

Ryn :InsyaAllah.Aminn.

Mila :nenek baby boring takde kje nak buat tu yg tlg dobikan.hehe.masa ni la kita nak kerah tenaga suami mila.

Nur :suruh jgn tak suruh.opah baby mesti buat punya.