Wednesday, November 02, 2011

Serabut.




Sekarang ni agak jarang berblog.
Selalu blogwalking je.
Suka baca entry kawan2 yang da kawen, yang sibuk siapkan wedding prep.
Aku ni tudung, veil pun tak settle lagi sebab baju nikah & baju resepsi belum fitting.
Haih! Serabut la bila fikir.




Isnin depan nak fitting baju nikah & resepsi.
Harap muat la sebab badan aku ni cepat naik.
Bila happy makan, bila sedih pun makan.
Time puasa je dapat control selera makan.
Dalam hati ni risau gak pasal baju tu takut baju tak sama dengan design.
Hope everything ok. Amin.



p/s : Doakan baju tu cantik & muat dipakai ye kawan2. Amin lagi skali.




6 comments:

nida-razak said...

huuu..nida pon insyAllah minggu depan fitting baju..risau plak..huhu

Ezza Z said...

Sama la kite kan nida?
da la date pon selang satu ari je. hehe.

e k i n ♥ y u s r i said...

jgn serabut2
huhuhu

Ezza Z said...

Ekin : InsyaAllah. masih dalam kawalan lg ni.

dhiera said...

makin dekat tarikh, makin banyak yg ditakutkan kan?

::Aja:: said...

hai eza...:)
satu perkara paling takut nak fitting baju kan? aja pun same cam awak..sedih makan..happy makan.gembira makan..nanges makan.adeyyyyy...badan xnak menyusut dah.makin comelll ada la.hehe