Tuesday, February 21, 2012

Mungkinkah...?



Miss P da lewat 2 hari
Tapi malas nak buat UPT lagi 
sebab ...
Bulan lepas kami laki bini sesaited p beli pastu terus test
Le result is of coz la negative.
Si laki sangat hampa dengan keputusan
Dia mengharap sangat dapat baby cepat.







Takpe2 kite cuba lagi ye sayang.
Berusaha Pasti Jaya *eh eh ni bukan lagu sekolah ke?*
Bantai.









Awak,nak macam ni jugak voley? hehe.









Nota kecik : Doakan kami dapat zuriat cepat ye kawan2. 






8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

xpe
tngu 3-4 hari lg

Ezza Z said...

ok2.kite tunggu lg 3-4 ari.
harap2 ada la isi.
Amin.

Ct_hAjAr said...

insyAllah ada la tu nanti..slow2. :)

Ezza Z said...

InsyaAllah.
Amin.
Die tak sabar nak ada baby.
Mak layankan ajeeee.
Hehe.

Kikin Amer said...

insyaAllah! :)

Ezza Z said...

Kikin:Amin...

Miss Sunshine said...

Ezza...
kawan kita suggest jus Qaseh Adinda dan jus Qaseh Kekanda... Boleh je kalau nak try... Kawan hana haritu 6 bulan kahwin, tak lekat lagi.. pastu try minum jus ni... Alhamdulillah dapat.. Cuba ezza search pasal jus Qaseh ni.

Ezza Z said...

Hana:TQ for d info nnt ezza try search.