Friday, July 13, 2012

Risau!

Hai dan Assalamualaikum.
Nak tanya kat korang la
Esok kandungan aku masuk 20 minggu = 5 bulan tapi aku tak rasa baby tendang lagi.
Normal ke?
Risau la.
Tolong saya wahai m2b sekalian.
Terima kasih.

5 comments:

FUZY said...

maybe awk tak perasan kot baby movement sbb baby kecil lg.....mula2 rasa mcm ada buterfly jer dlm perut, time berbaring senang nk rasa....jgn risau k..nnt baby dah besar movement dia akn bertmbah aktif...hope semuanya baik2 belaka...

puan.mila said...

xtahu xde pgalaman lg..sbb kndungan bru 3 bln lebih..almost 5bln lebih baru leh asekan? try la tye doc dear..hope sumenya ok ye :)

Ezza Z said...

Fuzy :Hari tu mmg ada rasa mcm buttterfly pastu da lama da tak rasa sampai skrg.tu yg risau.btw,thank you for ur komen.

Mila :Takpe.ezza paham.esok ezza p klinik tanya doktor mcmana.

e k i n ♥ y u s r i said...

mybe baby ade gerak
tp x kuat...

Ezza Z said...

Ekin:Alhamdulillah.da dapat rasa baby kick da.mungkin tak rasa sangat sebab kulit perut tebal.hehe.